Noormarkun Tennisseura

Noormarkun Tennisseura | NOTS – Kilpatennistä, harrastamista, kuntoilua ja valmennusta

Noormarkun Tennisseura

Liity mukavaan seuraan ja tule pelaamaan tennistä kavereiden kanssa laadukkaille massakentille. Tennis sopii kaiken ikäisille ja tasoisille ihmisille. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Noormarkun Tennisseura

Noormarkun Tennisseura on perustettu 4.10.1980. Jäsenmäärä on ollut aikoinaan yli sadan, mutta nykyään vaihtelee 40-50 välillä. Seuralla on käytössään Hultinpuistoon v. 1989 tehdyt kaksi massakenttää, jotka saatetaan kuntoon talkoovoimin mahdollisimman aikaisin roudan sulamisen jälkeen. Pelaamista jatketaan syksyllä niin pitkään kuin mahdollista. Kentät voi varata käyttöönsä avaimilla.

Yrityksille seura myy pelikaudeksi joko vakiovuoroja tai ns. mainospelivuoroja. Mainospelivuoro tarkoittaa sitä, että yritys saa asentaa kentän verkkoaitaan mainoksen n. 60 x 300 cm ja sen lisäksi saa pelivuoron. Yritykset voivat tukea seuran toimintaa myös mainostamalla itseään seuran kotisivulla. Yhteistyökumppanit-sivulle myydään logotilaa ja linkki yrityksen omalle kotisivulle.

Talvisin pelataan Isomäen tennishallilla.

Seura pyrkii järjestämään aikuisille ja nuorille alkeis- ja jatkokursseja. Yritysten henkilökunnalle annamme myös pyydettäessä alkeisopetusta esim. heidän omilla pelivuoroillaan.

Kilpailutoiminnassa pääpaino on ollut perinteisesti  omissa kaksin- ja nelinpelimestaruusotteluissa. Aiemmin on muutama kerta järjestetty kansalliset B- ja C-tason kilpailu.

Yhteistyökumppanit

Yritys, tue Noormarkun Tennisseuraa ja hanki itsellesi edullista näkyvyyttä Noormarkussa.

Kotisivut
Saat yrityksellesi näkyvyyttä seuramme kotisivuilla logo, mainos ja linkki sivuille.

Tenniskentälle mainoskyltti
Noormarkun Hultinpuiston tenniskentät ovat kesällä kovassa käytössä pelaajia tulee myös lähikunnista.
Saat mainostilaa tenniskentän seinäistä, parhaat paikat kannattaa varata ajoissa.

Lisätietoja mainospaikoista ja hinnoista antaa:
Risto Ranne
puh. 0400-564815

 

Tennis lyhyesti:

Tennis on kahden pelaajan (kaksinpeli) tai kahden kaksihenkisen joukkueen (nelinpeli) pelaama mailapeli, jossa verkon erottamat pelaajat (tai joukkueet) lyövät onttoa huopapäällysteistä kumipalloa verkon puolelta toiselle mailaa käyttäen.

Nykyinen tennispeli kehitettiin Englannissa 1800-luvun puolivälissä. Laji levisi ensin englanninkielisissä maissa erityisesti yläluokan keskuudessa. Nykyisin tennis on olympialaji, jolla arvioidaan olevan maailmanlaajuisesti noin 50 miljoonaa harrastajaa.

Suomessa arvioitu tennisharrastajien määrä on n. 100 000.

Tennis on myös suosittu penkkiurheilulaji: erityisesti ammattilaistason Grand Slam -turnaukset keräävät suuret katsojaluvut. Australian Open avaa kauden tammikuussa, Ranskan Avoimet pelataan kesäkuussa, Wimbledon Lontoossa heinäkuun aikana edeltää elokuun aikana pelattavaa US Openia.

Tennistä pelataan tavallisimmin kaksin- tai nelinpelinä. Lisäksi on mahdollista pelata sekanelinpeliä, jossa joukkueessa on nais- ja miespuolinen partneri.

Monipuolinen laji
Oletko miettinyt miten monipuolinen laji tennis on?

  • liikuntaa koko vartalolle.
  • – kuntoilusta ilo irti kavereiden kanssa pelaamalla.
  • – tunti menee nopeasti ja kunto nousee samalla.
  • – minitenniksellä ja tenniskursseilla pääset alkuun.
  • – mielenkiinto säilyy, kun aina on varaa parantaa.
  • – tenniksessä kehittyy: rytmi, tasapaino, keskittyminen, kuntopelisilmä, ajoitus, nopeus, voima, liikkuminen jne.


Valmennus, kilpailut
Seura pyrkii järjestämään aikuisille ja nuorille alkeis- ja jatkokursseja. Kilpailutoiminnassa pääpaino on ollut perinteisesti  omissa kaksin- ja nelinpelimestaruusotteluissa. Aiemmin on muutama kerta järjestetty kansalliset B- ja C-tason kilpailu.