2005 Pertti Rajala 2 -peli. Juha Pajunen ja Keijo Laisi 4-peli, Katriina Nummelin naiset 2-peli
2004 Hannu Katila 2 -peli. Pertti Rajala ja parinsa  4-peli, Mari Mäkitalo naiset 2-peli
2003 Pertti Rajala 2 -peli. Pertti Rajala ja Mika Kanerva 4-pel

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mestaruuskisat 2008
Kaksinpelin voitti Marko Asunto:
Loppuottelun ensimmäinen erä oli Juha Pajusen hallintaa Markolla oli vaikeuksia Juhan kovan sivukierteisen syötön kanssa, Markon palautukset jäivät lyhyiksi ja Juha pääsi lyömään lyheksi jääneestä pallosta kovaa ja varmasti. Toisessa erässä Marko palautti Juhan syötöt paremmin ja ottelu tasoittui tuli pitkiä palloralleja.
Kolmannessa erässä Marko sai syötönmurtoja ja painosti hieman Juhan rystyä sekä pyrki juoksuttamaan Juhaa kulmasta kulmaan. Juha kuitenkin nousi 5 – 5 tilanteeseen.
Markon parempi kunto ratkaisi lopulta ottelun.

Nelinpelin voitti Tauno ja Juha Pajunen

Mestaruuskisat 2007 22.-26. elokuuta
Kaksinpelin viimevuotinen voittaja Juha Pajunen kävi kolmieräisen kamppailun Hannu Katilaa vastaan, mutta teki virheitä enemmän varsinkin kolmannen erän viimeisessä pelissä lyömällä pallon kolme kertaa pitkäksi. Hannu vei ensimmäisen erän aika selvästi 6-2, mutta toisessa erässä Juha sai syöttöihinsä ja lyönteihinsä vähän enemmän tehoa ja tasoitti ottelun eräluvuin 6-3.

Kolmannen erän seitsämättä peliä (jonka yleensä sanotaan ratkaisevan) tahittiin pitkään. Juha syötti ja 16 pallon jälkeen veikin pelin. Tilanne oli kuitenkin Hannulle 3-4, eikä taika siten pitänytkään.

Finaaliin Hannu sai vastaansa Pertti Rajalan, jolla oli alla ehkä aavistuksen kevyempi haastaja eli neljänneksi jäänyt nuori Tuukka Järvenpää. Hannun ja Pertin ottelu kesti lähes kaksi ja puoli tuntia.

Pertti voitti melko tasaväkisen ottelun erin 2-1 (4-6, 7-6(7-2),6-3). Ratkaisun paikkoja oli monia. Ensimmäisen erän seitsämäs peli kesti pitkään Pertin syöttövuorossa 16 palloa, jonka hän sitten voitti. Seuraava meni kuitenkin nopeammin Hannun lyödessä kahdesti kovaa, ensin linjalle kämmenellä ja sitten krossina. Seuraava olikin yli nosto verkolle usein tulleen Pertin yli. Pertin syöttäessä 4-4 tilanteen viimeinen piste oli pakottamaton Pertin virhe verkolta kova, mutta yli.

Toinen erä näytti menevän helpohkosti Hannulle, mutta 0-4 tappiosta Pertti nousi voittoon. Syöttöprosentti nousi 72:een. Jouduttiin katkaisupeliin, jossa molemmat syöttivät ykkösensä ruutuun. Siinä Pertin ykköset olivat ratkaisevasti kovempia.

Kolmas erä meni pisteinä aina 5-1 tilanteeseen Pertille. Siinä vaiheessa oli vielä vauhtia ja krossi-linjalyöntejä, joista Hannu nousi 5-3:een, muttei enempään.

Ehkä ottelu ratkesi Pertin syöttötaitoon ja verkolle nousuihin.

Pronssiottelussa Juha Pajunen sai voiton Tuukka Järvenpäästä luvuin 2-0 (6-1,6-2).

Nelinpelin mestareiksi tulivat Juha Pajunen ja Mika Kanerva voittamalla 2-1 (3-6,6-3,6-3) parin Samuel Hannonen/Marko Asunto.

Lisäksi pelattiin ensimmäisen kerran 13-vuotiaiden minitenniskisa, jossa myös oli kolme erää. Taija Lankinen vei sinnikkyydellään kolmannen erän katkaisupelissä voiton ja siten koko ottelun luvuin 2-1(6-4,4-6,7-7(7-2).

Tänä vuonna kilpailuihin osallistui ennätyksellisesti 14 kaksinpeleihin ja 6 paria nelinpeleihin. Myös sää suosi; ei tuullut tai satanut.

Kooste:
25.8.2007 Loppuottelussa peli oli tasaista. Kolmannen erän johtotilanteessa Samuelin syöttö takkuili ja Mika/Juha menivät menojaan.
24.8.2007 Mika Juha – Patrik Pertti: Mika ja Juha voittivat odotetusti. Patrikista ja Pertistä on kuitenkin tulossa kova nelinpelipari muutaman vuoden kuluttua.
24.8.2007 Jouko Jussi – Keijo pari: 6-2, 6-2 Keijon ja pelaajan pelaamattomuus näkyi helppoina virheinä. Jouko ja Jussi veivät rutiinilla voiton.
21.8.2007 4-peli
Simeon Risto – Pertti Patrik Alku oli tasainen Simeonille lyötiin paljon palloja Riston ja Simeonin nostot eivät tehonneet Pertti iski hyvin. Myös Pertin stopparit toimivat sekä syöttö. Patrik palautti muutamia Riston syöttöjä onnistuneesti Simeonin syöttö oli hieman pehmeä ja Pertti pääsi siitä ratkaisemaan monesti Pertti pyrki pelaamaan laajaa aluetta.

26.8.2007 Hannu – Pertti: Peli oli tasaista ja kolmannessa erässä Pertin agressiivinen peli tehosi Pertin pelissä oli myös yllätysellisyyttä, lähinnä stoppareiden osalta. Pertin syöttö toimi ja tehosi.
26.8.2007 Hannu – Juha: Hannun varmuus ratkaisi pelin. Peli oli vauhdikasta koko ajan.
26.8-2007 Pertti – Tuukka: Tuukka pysyi Pertin vauhdissa ensimmäisen erän puoliväliin. Ensimmäisessä erässä Tuukka johti 3 – 2 mutta sitten Pertti vie erän 6 – 3. Toinen erä meni selvemmin Pertille 6 – 2.
25.8.2007 Tuukka – Jouko: Ensimmäisessä erässä Tuukka meni odotetusti johtoon nopeasti mutta sitten jouko kiri tasoihin ja Tuukan peli oli vähän sekaisin 4-4 tilanteessa. Seuraavat kaksi peliä Tuukka kuitenkin pelasi hyvin ja voitti ensimmäisen erän 6-4. Toisessa erässä Joukon kunto alkoi loppua ja Tuukka voitti selvästi 6-2.
24.8.2007 Marko,Samuel – Jouko,Jussi: Marko ja Samuel voittivat helpon tuntuisesti. Joukon ja Jussin peli oli jotenkin ”kipsissä”.
24.8.2007 Pertti – Samuel: Pertti voitti selvästi mutta Samuel haki näyttävästi palloja. Samuelin tottumattomuus näin kovatahtiseen peliin aiheutti hänelle helppoja virheitä. Pertti näytti liikkuvan hyvin ja oli muutenkin kovakuntoisen oloinen.
23.8.2007 Jouko voitti ekan erän helpohkosti toisessa erässä Jouko alkoi pelata samanlaista peliä kuin Sebastian ja Jouko hävisi toisen erän. Kolmas erä meni Joukolle kun hän alkoi taas pelaamaan omaa peliään.
23.8.2007 Jussi sai Samuelin pelin sekaisin ja johti jo 6-2, 4-1! Samppa osasi kuitekin muuttaa taas peliään hyökkäävämmäksi ja nousi usein verkolle. Hän vei tämän jälkeen 10 peliä putkeen, eli taktiikka puri
22.8.2007 Sebastian-Simeon: Simeon sai hyvän alun voitti 6-2 ensimmäisen erän ja toisen erän loppupuoli oli hyvin tasainen ja sen voitto meni Sebastianille. Toisen erän voittaminen oli myös koko ottelun ratkaisun avain sillä kolmas erä meni 6-2 Sebastianille.
22.8.2007 Mika – pelaaja: Alussa lyötiin tosi kovaa sitten vain kovaa. Pelaajan ensimmäinen syöttövuoro kesti varmaan 10 minuuttia ratkaisua puoleen
tai toiseen ei näyttänyt tulevan. Pelaaja pääsi ekassa erässä 4-4 tilanteeseen sitten Mika vei kaksi seuraavaa peliä. Toisessa erässä pelaajan kunto alkoi loppua ja hänen pelaamattomuutensa näkyi turhina virheinä läpi ottelun.
22.8.2007 Vesa – Keijo: Ensimmäinen erä meni Vesalle selvästi. Keijo on pelannut kesällä vain muutamia kertoja ja se näkyi helppoina virheinä. Toinen erä oli tasainen. Keijo pääsi mukaan peliin hyvin toisessa erässä ja Tie Break loppui vasta 10-8 tilanteessa, molemmilla oli useita eräpalloja Vesa lopulta sai ratkaistua erän itselleen.

Pronssia: Samuel Hannonen, Tuukka Järvenpää

Tennisseura järjesti heinäkuun viimeisen viikonlopun aikana mestaruuskisat. Tällä kertaa kaksinpelissä ylsi voittoon Juha Pajunen Hannu Katilasta 2-0 (7-6, 6-2). Ottelu oli hyvin tasainen, mitä kuvaakin ensimmäisen erän tulos katkaisupelin jälkeen 7-6 (8-6). Juhan syöttö parani pelin myötä, mutta myös itse pelissä tarkkuus kulmasta kulmaan ja usein viivoille lyönnitkin ratkaisivat. Hannu ehti useisiin palloihin ja olisi voinut vielä ensimmäisen eränkin voittaa, mutta kun ei, niin ei; peli on monesti pienestä kiinni.

Pronssipelissä olivat vastakkain Samuel Hannonen ja Mika Kanerva. Samuel voitti 2-0 (6-1, 6-3).

Nelinpelissä Juha Pajunen ja Mika Kanerva sai vastaansa Hannu Katilan ja Marko Asunnon. Ensimmäinen erä näytti vähän läpihuutojutulta päätyen 6-0 Juhalle ja Mikalle. Toiseen erään tuli vipinää, mutta silti eivät Hannu ja Marko onnistuneet viemään ottelua vaan hävisivät sinnittelyn jälkeen 7-5 eli koko ottelun 2-0. Voitto perustui ehkä Juha hyvään syöttöön ja Mikan verkkopeliin eli aika klassinen kuvio. Muutama nautittava pidempikin pallo saatiin nähdä.

Pronssipelissä Samuel Hannonen ja Tuukka Järvenpää nuorina pelaajina voittivat ”vanhukset” pelaajann ja Jussi Sorellin suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-1,6-1). Aiempi kohtaaminen oli paljon tasaisempi, joten nuorten pelaajien saama kokemus avitti tuomalla ilmeisesti itseluottamusta.

Pelejä suosi sää; oli tyventä, aurinko paistoi, mutta ei ollut liian kuumaakaan, joten peleistä jäi kaiken kaikkiaan maku, jossa oli runsaasti hyviä ja tasaisia otteluita. Erityisesti ensimmäisen kierroksen nelinpelit kertovat sen, sillä niistä kolme päättyi 2-1-voittoihin.

Noormarkun Tennisseuran mestaruuskisat 2005
Sadettakin saatiin mutta ei pahemmin haitannut ainoastaan Katriina Nummelinin ja Milla Ranteen ottelu siirtyi.

Mari Mäkitalon ja Milla Ranteen pelissä Marin ensimmäinen syöttövuoro kesti varmaan 15 minuuttia niin tasaista oli alku.
Millan syötöt menivät kuitenkin nopeaan tahtin Marille ja ottelu kesti vain vähän yli tunnin.

Camoon Mari… kaikui lauantaina mutta se ei aivan auttanut Katriina Nummelin voitti Mari Mäkitalon kaksinpelissä ja oli vahvasti kullassa
kiinni ratkaseva pelattiin seuraavana lauantaina jolloin Katriina Nummelin voitti myös Milla Ranteen ja siis samalla hänestä tuli naisten
kaksinpelin mestari.

Yllätys oli se että Samuel Hannonen ja Risto Ranne veivät erän nelinpelissä Pertti Rajalalta ja Jouko Nygårdilta. Samuel Hannosen hyvät nostot ja haut ja syötön varmuus ja Riston hyvin kulkenut peli tekivät heistä vaikeasti voitettavia, tosin hävisivät lopulta ottelun.
Jussi Sorell vei helposti miesten kaksinpelin pronssimitalin Joukolla taisi mietteet olla pelin aikana
jo nelinpelin finaalissa. Nelinpelin pronssiottelu pari Jussi Sorell vastaan Risto Ranne Samuel Hannonen meni helposti
Pelaajalle ja Jussille Samuelin syöttö takkuili samoin Riston rystylyönti.
Kaksinpelin finaalissa Juha Pajunen teki virheitä enemmän ja hävisi Pertti Rajalalle tiukassa ottelussa.
Nelinpelin finaali oli myös katsomisen arvoinen, todella tasainen. Ratkaisu tapahtui kolmannessa erässä Jouko Nygårdin
syöttövuorossa jonka hän hävisi. Ratkaisevaa nelinpelissä oli Juha Pajusen varmat kovat kämmenlyönnit joista
alla näkyvässä kuvakoosteessa malliesimerkki.

Poikien 16 v finaali: Samuel Hannonen voitti varmemmalla pelillä, tosin toinen erä oli tasainen ja Tuukka Järvenpäällä olisi ollut
mahdollisuudet viedä erä itselleen.

Mestaruuskisat 2004
Noormarkun Tennisseura järjesti
18.-22.elokuuta 2004 avoimet mestaruuskilpailut tenniksen ystäville.

– sarjat: yleinen kaksinpeli, nelinpeli ja naisten kaksinpeli
– osallistumismaksu oli: 5 € per/sarja

– ottelukaavio – 2 peli miehet

Naisten kaksinpelin mestaruus: Mari Mäkitalo.

pronssia: Risto Ranne Samuel Hannonen.

Kaksinpelissä Hannu Katila selvitti Frans Laivosen keskiviikon ottelussa selvin numeroin 2-0 (6-0,6-0) ehkä Fransin tottumattomuuden takia. Seuraava vastus lauantaina oli kisojen ennakkosuosikki Pertti Rajala, mutta tuulennopeasti liikkuva Hannu selvitti ottelun 2-0 (6-4, 6-4). Pertin syöttö takkuili ainakin edellisen päivän nelinpelissä nähtyyn verrattuna. Pertti voitti parinsa  kanssa Samuel Hannosen/Risto Ranteen mennen tullen 2-0 (6-0, 6-1). Kaksinpelin kaavion alapuolen peleissä Juha Pajunen vei ensin pelaajalta ottelun 2-0 (6-0,6-2) ja sitten Samuel Hannoselta 2-0 (6-1, 6-0). Loppuottelussa sinniteltiin aika tasaisesti. Juha Pajusen syöttö on yleensä vahva ase, mutta Hannu Katila osasi nyt palauttaa ja varsinkin rystyltä oli nopea ja tarkka. Voittolukemat: 2-0

(6-4, 6-4). Tuntuu siltä, että meillä on todella tasainen porukka tulevan kauden III-divisioonan matseihin.

Pronssiottelussa ero Pertti Rajalan ja nuoren Samuel Hannosen välillä oli vielä vähän liian iso. Pertti voitti 2-0 (6-0, 6-1). Samuelin on opeteltava ykkössyöttä varmemmaksi ja kakkosella pitäisi olla vähän enemmän vauhtia tai kierrettä. Pertti rankaisi melko usein nopealla sijoituksella laitoihin.

Nelinpelin pronssiottelu päättyi Risto Ranteen ja Samuel Hannosen voittoon.