Noormarkun Tennisseura | NOTS – Kilpatennistä, harrastamista, kuntoilua ja valmennusta

Liity mukavaan seuraan ja tule pelaamaan tennistä kavereiden kanssa laadukkaille massakentille. Tennis sopii kaiken ikäisille ja tasoisille ihmisille. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kesän 2009 Sarjatennis:

15.7.2009 NoTs – PVS 1-3

Edelliskesän nousujuhlat oli pidetty ja edessä uusi haastava kausi korkeammalla sarjatasolla. Kaudelle asetettiin tavoite säilyä ja kehittyä kovien pelien kautta. Ensimmäisenä vastaan tulikin lohkon ennakkosuosikki, paikallisvastustaja PVS. PVS oli vahvistunut kesäksi Raumalta kotoisin olevalla Petri Haavelalla, joka on kova pelimies. Haavelan kovuuden saikin maistaa heti alkuun Samuel Hannonen. Samuelilla armeijan takia tatsi hiukan hukassa ja siihen ei Haavelan tasoista vastustajaa vastaan ole varaa. Ottelu päättyikin nopeasti tylyihin lukemiin 6-0, 6-1. Toisella kentällä Järvenpään Tuukka sai vastaansa myöskin A-luokassa majailevan Eero Kesälän. Kylmää kyytiä sai Tuukkakin, luvut myöskin 6-0, 6-1. ”Tervetuloa 3-divariin”. Kolmosten pelissä Marko Asunto sai vastaansa yhden Suomen kärkinaisista, Juulia Mannerin. Marko taisteli leijonan lailla säästäen joukkueen täydelliseltä nöyryytykseltä voittaen tiukan 3-eräisen väännön 2-1 (6-7,6-0,7-5). Nelinpelissä pari Haavela/Kesälä oli kuitenkin liian kova Samuelille ja neluriekspertillemme Juha Pajuselle. Nelinpeli Porilaisille 2-0 (6-2,6-2) ja koko ottelu 3-1. Markon taisteluvoitto lämmitti mieltä mutta tästä täytyy lähteä parantamaan.

Samuel Hannonen NoTs – Petri Haavela PVS 0-6, 1-6
Tuukka Järvenpää NoTs – Eero Kesälä PVS 0-6, 1-6
Marko Asunto NoTs – Juulia Manner PVS 6-7, 6-0, 7-5

Samuel Hannonen/Juha Pajunen NoTs – Petri Haavela/Eero Kesälä PVS 2-6, 2-6

18.7.2009 NoTs – RuT4 2-2

3 päivää ehti kulua avaustappiosta, kun Raisiolaiset tulivat Hultinpuistoon. Paperilla Raisio ei niin kova kuin PVS, joten nyt yritystä olisi avata pistetili. Ykkösten pelissä kohtasivat Samuel Hannonen ja Hans Lehto. Samuelin tuskailu pelinsä kanssa jatkui ja varmasti lyönyt Lehto pääsi kohtuullisen helpolla siirtämään Raisiolaiset johtoon. Ottelu Lehdolle 6-2,6-2. Kakkosten pelissä Tuukka sai vastaansa myös varmaa peliä harrastavan Matti Kajulan. Tuukka ei keinoja keksinyt ja Kajula voitti ottelun 2-0 (6-1,6-1). Aika pahalta alkoi siis jo näyttää tämäkin ottelu, Markossa ja nelurissa kyti viimeinen toivo noususta tasapeliin. Nelinpeli onkin eri peli, sen saivat Raisiolaiset huomata, kun Samuel ja Tuukka veivät ensimmäisen erän 7-5. Samaan aikaan toisella kentällä Marko hävisi ensimmäisen erän 4-6 mutta ottelu vaikutti tiukalta. Nelinpelissä myös toinen erä ja samalla ottelu Samuelille ja Tuukalle 2-0(7-5,7-5). Markon ottelu siis muodostui todella tärkeäksi ja Marko kiristikin ruuvia juuri oikeassa kohtaa ja käänsi toisen erän itselleen ja NoTsille 6-4. Kolmannessa erässä vastustaja väsyi enemmän ja erä kotiin 6-3 ja hieno nousu tasapeliin! Näin pistetili saatiin auki ja ei muuta kuin lisää metsästämään.

Samuel Hannonen NoTs – Hans Lehto RuT 2-6, 2-6
Tuukka Järvenpää NoTs – Matti Kajula RuT 1-6, 1-6
Marko Asunto NoTs – Simo Lääveri RuT 4-6, 6-4, 6-3

Samuel Hannonen/Tuukka Järvenpää NoTs – Hans Lehto/Matti Kajula RuT 7-5,7-5

25.7.2009 Roima – NoTs 2-2

Seuraavana vuorossa olikin vieraspelimatka Uuteenkaupunkiin. Joukkueemme Samuel, Tuukka ja Marko 2-peleissä ja Juha Pajunen nelinpelissä. Pelit käyntiin ja ykkösenä Roimalla oli A-luokan pelaaja Jussi Salomäki. Samuel pelasi jo hieman paremmin, myöskään Salomäellä ei ollut paras päivänsä ja pisteet olivat aika lyhyitä. Parhaassa vireessään Samuel olisi tässä kohtaa voinut jysäyttää yllätyksenkin mutta rutiinillakin ottelu Salomäelle 2-0 (6-2,6-3). Kakkosten pelissä Tuukka sai vastaansa Juha Laineen, jolla poikkeuksellisesti rystylyönti oli vaarallisin lyönti. Tasaisissa merkeissä lähti peli liikkeelle ja ensimmäinen erä eteni aina tie-breakiin asti, jonka Tuukka kylmäpäisesti hoiti kotiin. Toisessa erässä Laine oli tulta ja tappuraa ja Tuukan vastustuksesta huolimatta toinen erä Laineelle 6-4. Kolmannessa erässä Tuukka näytti henkisen lujuutensa kääntämällä sen 6-4 tasoittaen ottelun 1-1:een. Kolmospelaajien kohtaaminen alkoi myös tasaisesti, erän lopussa Marko skarppasi ja vei erän Pasi Kauhaa vastaan 7-5. Siitä Marko löysi sitten kultaisen langan ja toinen tulikin jo helposti 6-1. Tasapeli jo siis varma, jopa voitto olisi tarjolla.. Nelinpelissä Samuel ja Juha eivät saaneet parastaan irti ja Roima vei nelinpelin 7-5, 6-3. Arvokas piste kuitenkin kilahti laariin ja arvokasta kokemusta..

Jussi Salomäki Roima – Samuel Hannonen NoTs 6-2, 6-3
Juha Laine Roima – Tuukka Järvenpää NoTs 6-7, 6-4, 4-6
Pasi Kauha Roima – Marko Asunto NoTs 5-7, 1-6

Jussi Salomäki/Juha Laine Roima – Samuel Hannonen/Juha Pajunen NoTs 7-5, 6-3

9.8.2009 J-Ten – NoTs 3-1

Kauden viimeinen ottelu olikin sitten Alajärvellä, jossa oli kova vastus odotettavista, 2 A-luokan pelaajaa vastassa. Meidän joukkueemme poikkesi sillä tavalla aikaisemmasta, että Juha Pajunen pelasi ykkösenä Sami Winteriä vastaan. Winter löi palloa koko ajan ihan olan takaa ja syöttö tuli kovaa kenttään. Hyvin Juha taisteli mutta Winter sai ottelun nimiinsä luvuin 7-5, 6-3. Kakkosten kohtaamisessa Samuelin vastustaja oli Juha Hänninen, joka taas pelasi hyvin erilaista tennistä, vaihtelevia lyöntejä, stoppareita, sitkeää jauhantaa. Samuelin varmuus ei riittänyt ja niin ottelu Hänniselle 6-2,6-2. Marko hoiti oman ottelunsa jälleen tyylikkäästi kotiin 6-0, 6-3. Nelurissa siis jälleen panosta ja nyt Samuel Ja Juha eivät kunnioittaneet A-luokan vastustajiaan vaan veivät ensimmäisen erän yllättäen tie-breakissa 7-6. Toiseen erään tuli sisuuntunut vastustaja ja veivät toisen kohtuullisen helposti 6-1. Kolmas erä oli taas tiukempi mutta tällä kertaa ei eväät ihan riittäneet yllätykseen vaan viimeinen erä Alajärvelle 6-3 ja koko ottelu 3-1.